25.000 evangeliske kristne til Jesus-march i Buenos Aires

En Jesus-march arrangeret af de protestantiske kirker samlede den 25. november 25.000 kristne fra over 100 evangeliske kirker i Argentinas hovedstad.

– Vi går ud for at dele Guds kærlighed og det håb, han giver os, med andre. Troen på Jesus gør, at vi kristne drømmer om et bedre samfund. Det kræver, at vi alle samarbejder i enhed, forklarer en talsperson til Evangelical Focus.

De mange kristne marcherede fra Plaza de Mayo til Plaza del Congreso, hvor der blev holdt en gudstjeneste med fokus på reformationen. Samtidig bad man for de 44 personer ombord på den forsvundne ubåd ARA San Juan.

Nogle deltagere bar skilte med ønsket om større religionsfrihed.

Argentinas præsident, Mauricio Macri, udtrykte sin påskønnelse for kirkernes arbejde, der ifølge ham præges af ”kultur og solidaritet”.