Gospelkor medvirker i TV2’s juleshow

Gunnertoft Gospelsingers medvirker i TV2s ”Alletiders Juleshow”, som udsendes den 23. og 24. december.

GUNNERTOFT GOSPEL SINGERS’ skal i år medvirke i TV2s ”Alletiders Juleshow” som backing for Frida Brygmann, Burhan G, Søren Huss, Nabiha, Fallulah, Michael Falch, Mads Langer og Jacob Dinesen.

– Vi har netop afsluttet live-optagelserne, som foregik i Musikkens Hus i Aalborg. Programmet sendes 23. & 24. december på TV2, oplyser korets leder, gospelpianist Jacob Gunnertoft. Han håber, at korets medvirken i showet kan give lidt reklame og være en fin optakt til den planlagte Danmarks-turné i 2018.

Gunnertoft Gospel Singers, som blev etableret i 2009, har optrådt og indspillet med navne som Søs Fenger, Erann DD, Martin Brygmann, Julie Berthelsen, Linda Andrews, James Sampson, Laura Kjærgaard, Gregory Boyd, Lene Nørrelykke m.fl.

Gunnertoft Gospel Singers har udgivet 2 CD’er, og den seneste ”A Merry Little Christmas” fra 2011 er solgt i mere end 185.000 eksemplarer.

Talentfulde solister

Gunnertoft Gospel Singers består af sangere fra hele landet, hvoraf de fleste har en konservatoriebaggrund som studerende eller undervisere. Flere har en solo-karriere med egne koncerter og CD-udgivelser.

Gunnertoft Gospel Singers henvender sig bredt til et publikum i alle aldre med et repertoire, der bl.a. byder på kendte gospelsange og evergreens i bedste gospelstil krydret med fællessange, hvor publikum inddrages, lige så ”taget letter”.

Den kommende Danmarks-turné fra 25.-31. januar 2018 starter i Folkekirkens Hus, Aalborg, den 25. januar. Dagen efter er der koncert i Kulturministeriet i Ebeltoft. Koret holder ialt 9 koncerter på 7 dage.