Tidl. kristent bofællesskab og rehabiliteringscenter sat til salg

”Korsly” har de seneste år fungeret som kristent bofællesskab.

Det tidligere kristne rehabilliteringscenter ”Korsly” i Dalbyneder ved Hadsund er sat til salg.

I en årrække fungerede centeret som et kristent rehabiliteringscenter for alkoholikere og narkomaner. I de senere år har det været anvendt som et kristent bofællesskab, drevet på privat basis af Myrtha og John Olsson.

På grund af alder ønsker ejerne nu at afhænde centret. De har et stærkt ønske om, at stedet fortsat kan fungere som et kristent center, fx rehabillitetcenter, bofællesskab eller lignende, oplyser ejendomsmægler Anders Frederiksen.

Kristen forhistorie

I en årrække blev Kirkebakken 22 og 18 drevet som rehabiliteringscenter ”Korsly” under pinsekirken Smyrna i Randers. Mange kristne ud over Danmark var kede af, at økonomien i sin tid tvang centret til lukning.

De nuværende ejere har siden 2005 drevet stedet som et privat kristent bofællesskab. John Olsson kom i 1974 ud af et stofmisbrug. Han har siden gennem mange år arbejdet med socialt udsatte, bl.a. som leder af et projekt under Frelsens Hær i Ålborg.

To ejendomme eller en erhvervsejendom

John og Myrtha Olsson har i mange år haft folk boende, som har brug for hjælp. Samtidig har de gennemrenoveret bygningerne på Kirkebakken. Nu håber de, at ejendommens 690 m2 kan blive solgt til et nyt kristent arbejde, som kan hjælpe mennesker i nød. Foruden lejligheder og enkeltværelser er der også værksteder, og grunden ligger naturskønt nær park og fredsskov nord for Randers.

De to ejendomme har tilsammen udgjort Dalbyneder Præstegård. Kirkebakken 18 deler indkørsel og gårdsplads med den tidligere præstegård, som ejendommen var forpagtergård til.
Hvis de to ejendomme sælges under et, vil der være tale om en erhvervsejendom. Den kan tilsvarende findes under Kirkebakken, 8970 Havndal på Boliga.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Interesserede kan kontakte Den Alternative Mægler Anders Frederiksen, Randers, med henblik på fremvisning mm.