Jerusalem – Guds helgenstad

Verner B. Andersen
Kildebakken 6
8600 Silkeborg

”Jeg vil velsigne dem, der velsigner dig, og forbande dem, der forbander dig. Og gennem dig vil alle jordens folkeslag blive velsignet. ”
Så enkelt lød budskabet til Abraham, da Gud kaldte og udvalgte ham. Det står skrevet i 1. Mosebog 12. 3.

Dette gælder selvfølgelig også både Israel og Jerusalem, da der ingensteds i Bibelen står, at Gud har kaldt dette tilbage.

Måske netop derfor står der så stor en kamp om Jerusalem, da Satan altid har været ude på at ødelægge det, som Gud har talt og skabt.

Israel er nemlig Guds øjesten, som han har udvalgt, selv om de ikke er bedre end alle os andre arme syndere. Alligevel så har han en hel bestemt plan med sit folk – forstå det, hvem der kan.

Dermed også Jerusalem, som på en helt særlig måde er Guds stad på jorden. Derfor er det også skønt at være vidne til, at staden Jerusalem bliver hovedstaden i ISRAEL igen.

Vi burde i Danmark være nogle af de første til at gratulere og bakke op om dette, uanset hvilken måde det sker på. For at få del i velsignelsen fra Gud.

Det var en stor glæde at se og høre præsidenten for Israel, Benjamin Netanyahu, udtale i TV: ”I kan jo bare læse i Bibelen, verdens ældste bog, og se hvad der står skrevet om Israel!” Så er det sagt.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Tak også for en fantastisk leder i Udfordringen uge 50. Jerusalem – den store konges by. Det er så godt sagt, Henri.

Hermed en glædelig jul, også til ISRAEL.

 


Artiklen fortsætter efter annoncen: