Miraklernes tid er ikke forbi

Sara Cecilie Nielsen fra Aalborg blev helbredt for hul i hjertet og undgik en hjertetransplantation.

– Jeg har altid været meget aktiv, dyrket motion og arbejdet masser af timer. Jeg kunne det hele. Men den 25. december 2012 faldt jeg om og blev indlagt, fortæller hun.

Saras ”sports-hjerte” blev stadig svagere. Efter at være faldet om flere gange og genoplivet, indstillede lægerne hende i september 2016 til akut-listen for patienter, som venter på at få transplanteret et hjerte fra et menneske, som er omkommet. Men det var ikke sikkert, det lykkedes…

– Jeg var begyndt at planlægge min egen begravelse. Jeg havde skrevet testamente. Jeg havde besluttet, at mine to hunde skulle aflives, når jeg var væk, og at det var min mor, der skulle tage med dem til dyrlægen, fortæller Sara i bogen.

Efter en kort forbøn af Berntsens pumpede hjertet igen blodet gennem kroppen med fuld styrke, så Sara blev helt utilpas. Men ved skanningen senere viste det sig, at hullet i hjertet var forsvundet. Sara kan nu svømme en kilometer om dagen og nyde livet igen. Det ER et mirakel.

Fra bogen om Hans Berntsen.

– Har du haft noget imod, at Hans Berntsen kom og bad for patienter på sygehuset?
– Nej, overhovedet ikke. Jeg har aldrig oplevet noget forkert i den forbindelse, og heller aldrig nogen dårlig udvikling på grund af forbøn.

– Vil det sige, at der faktisk kan være en hel virkelighed, som vi ikke helt kender?


Artiklen fortsætter efter annoncen:– Ja, det ikke bare kan der være. Det er der! svarer overlæge Per Thorgaard, Aalborg.

– Der sker også mirakler. Og det er reelt nok. Det bliver bare ikke beskrevet. Lægerne gider ikke have med det at gøre.

Jeg kender rigtig godt Hans Berntsen, som beder for syge. Han er en fin fyr.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Han har vitterligt helbredt en hel masse. Det gør han ved Guds hjælp, men sandelig også gennem det enkelte menneskes tro, siger ”Radiodoktoren” Carsten Vagn-Hansen.