Christina vil fortælle den gode historie for flere

Den gode historie skal længere ud – også via de sociale medier.

Det mener Christina Hummelmose Brorson, som er Kristelig Handicapforenings ny kommunikations- og sekretariatskoordinator fra 15. februar 2018.

Christina er cand.mag. i dansk fra Aarhus Universitet og har efteruddannet sig på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Hun kommer fra en stilling som journalist på ugeavisen Landsbyerne og har tidligere arbejdet for Randers Amtsavis, Djursland Landboforenings medlemsblad og flere netaviser.

Alle har værdi

– Jeg ser frem til at tage fat i noget, der giver mening. Jeg har skrevet nyheder i alle længder om løst og fast, og det har været sjovt og spændende. Nu glæder jeg mig meget til at kommunikere med mere tyngde ud fra værdier, som er grundlæggende i mit eget liv: At vi alle er elskede og værdifulde, uanset hvad vi kan præstere, fortæller Christina H. Brorson.

Hun blev valgt blandt ikke færre end 128 ansøgere og afløser Rikke Thomassen på posten.

– Vi har haft en meget dygtig kommunikationsmedarbejder i Rikke. Med Christina tror jeg, vi kan fastholde niveauet og sikre, at vores profil, mærkesager og mange positive hverdagsfortællinger fra vores bofællesskaber kan nå bredt ud, både blandt vores medlemmer, det kirkelige bagland og helt ud i den brede offentlighed, fortæller fortæller Kristelig Handicapforenings landsleder Tove Søgaard.

Ud til flere med de sociale medier

Christina H. Brorson har for nylig suppleret sine færdigheder i digital markedsføring, søgeoptimering og sociale medier.

– Det er et ’must’ at være dér, hvor folk er – og de er meget på internettet og de sociale medier. Hvis ikke vi er dér, kan vi have verdens dejligste budskab, mens vi kun når dem, der kender os i forvejen.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Mit håb er, at vi kan komme endnu længere ud med den gode historie til mennesker, som har behov for netop Kristelig Handicapforening tilbud, siger Christina Hummelmose Brorson.

Christina er aktiv i Kronjyllands Frimenighed i Randers, hvor hun bor sammen med sine to børn.

Kristelig Handicapforening

Kristelig Handicapforening har 12 bofællesskaber tilknyttet. Ni af dem ligger i Jylland, ét på Bornholm og to på Sjælland. Der arbejdes i øjeblikket på at oprette endnu et bofællesskab på Sjælland.
Svend/Bodil


Artiklen fortsætter efter annoncen: