Ny landsleder i Alpha Danmark

Det giver mening at arbejde for, at flere må møde Jesus, siger Karsten Bach.

Tidligere generalsekretær for DanskOase, Karsten Bach, skal fra 1. februar være landsleder for Alpha Danmark.

Karsten Bach (55) var frem til oktober sidste år generalsekretær for DanskOase.

Han er uddannet diplomleder og akademimerkonom og har i en årrække drevet virksomhed med undervisning i forandringsprocesser inden for salg og marketing.

Mulighed for mission

– Jeg er taknemmelig for at blive betroet denne opgave, for det giver stor mening at medvirke til at udbrede kendskabet til vores kristne tro og arbejde for, at flere mennesker må møde Jesus, udtaler Karsten Bach.

Den nye landsleder er medlem af Udfordringens bestyrelse og en aktiv del af menigheden i Karlslunde Strandkirke. Han er gift med Jette, der er statsautoriseret revisor. De har sammen 3 voksne døtre.

Bedre økonomi

Den nye landsleder bliver ansat i en 3/4 stilling.

– Vi er meget taknemmelige over at kunne gå ind i 2018 med Karsten ved roret og med et styrket økonomisk grundlag for udbredelsen af Alpha i Danmark, udtaler formand for Alpha Danmarks bestyrelse Poul Nyborg.

Vi har mødt stor opbakning fra vores bagland i et vanskelligt år, og med ansættelsen af Karsten tegner 2018 til at blive et godt år for Alpha i Danmark! tilføjer formanden.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Alpha-kurser

På Alpha-kurser opfordres mennesker uanset baggrund til at udforske meningen med livet ved at lære mere om den kristne tro.
– Vi mener, alle skal have mulighed for at udforske den kristne tro, stille spørgsmål og komme med deres synspunkter. Uanset hvor de kommer fra, understreger Alpha Danmark.