Stefan skal redigere Kirke og Medier

– Jeg har både en faglig og personlig interesse i mediers dækning af kirke, tro og etik, siger Stefan Vase.

Stefan Vase får ansvar for KLF, Kirke & Mediers kommunikation fra 15. februar.

Stefan Vase er ansat som redaktør for KLF, Kirke & Mediers medlemsmagasin og ansvarlig for mediebruger-organisationens kommunikation fra 15. februar 2018. Han kommer fra en stilling som journalist og kommunikationschef i Kristelig Arbejdsgiverforening.

Stefan Vase er 35 år og uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole med erfaring i kirkelig kommunikation fra Danmarks Kirkelige Mediecenter.
I Kristelig Arbejdsgiverforening havde han blandt andet ansvar for pressekontakt, krisekommunikation og vedligeholdelse af foreningens hjemmesider, magasin og Twitter-profil.

I KLF, Kirke & Medier vil Stefan Vase få ansvar for magasinet Kirke & Medier, der i flot design tager pulsen på tidens trends i den danske medieverden. Magasinet udkommer fire gange årligt i 10.000 eksemplarer.

Han vil desuden stå for organisationens årlige reaktionsrapport, der registrerer og analyserer hundredvis af reaktioner på udsendelser i radio og tv. Stefan Vase vil også skrive nyheder til hjemmesiden og nyhedsbrevet, samt pressemeddelelser og debatindlæg. Han afløser Svend Løbner på posten. Svend fortsætter som freelancejournalist.

Uddeler både ros og ris

Stefan Vase udtaler:
– Jeg glæder mig meget til at bære KLF’s kommunikation videre. Jeg har både en faglig og personlig interesse i mediers dækning af kirke, tro og etik, og derfor er KLF en interessant organisation at arbejde for.

Han er glad for, at KLF er en organisation, der uddeler både ris og ros:

– Det er en linje, jeg vil føre videre. For hvis vi kun råbte op, når nogle dummede sig, ville vi være foreningsdanmarks ”gamle sure mand”, og hvis vi kun sagde noget, når nogle gjorde det godt, ville vi være kedelige. Sådan kan KLF blive endnu mere relevant for mange flere mediebrugere, siger han.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Stefan Vase er gift med Sara og har tre børn. Familien bor i Uldum, vest for Horsens.