Søndagsskolernes landsleder 50 år

Steen Møller Laursen, landsleder for Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler siden oktober 2016, fylder 50 år den 25. januar.

– Jeg har mødt en kreativitet og idérigdom, som jeg synes er fantastisk. Det er positivt at opleve at være en del af noget stort med cirka 10 ansatte og langt over 1.000 frivillige, foruden et stort antal kirker, der bruger vores materialer og ydelser, fortæller Steen Møller Laursen.

I DFS er det den kristne forkyndelse, som skal være i højsædet. Samtidig skal medarbejderne udrustes til arbejdet, bl.a. gennem inspirationsmaterialet ”Kirkefrø”, mener landslederen.
Steen Møller Laursen bor med sin kone Charlotte i Videbæk. Ægteparret har tre store børn, og det var i børnenes søndagsskole, at han selv blev grebet af Gud og den kristne dåbsoplæring.

Landslederen er uddannet ingeniør i Århus og har tidligere været teknisk chef med personaleansvar i forskellige jyske ingeniørvirksomheder. Fra 2010 og frem til sin nuværende stilling var han leder af Indre Missions Familiearbejde.

Steen Møller Laursen har taget certifikatkursus i familierådgivning, er certificeret PREP-leder ved Center for Familieudvikling og bestyrelsesformand for Agape. For tiden er han ved at tage en diplomuddannelse i ledelse.

Landslederen holder af naturen, som han både fotograferer og sejler i, og af at være sammen med familie og venner. Fødselsdagen fejres sammen med de nærmeste.