Dobbelt weekendkursus i Kolding om børns tro

Carolyn Edwards fra Cliff College og præst i Metodistkirken Anne Tompson underviser på kurset.

Et kursus om Børns åndelige udvikling og tro med mulighed for at tage et ’Cliff College Certificate in Children’s Ministry’ tilbydes nu for første gang i Danmark på Kolding Internationale Højskole.

På kurset kombineres det akademiske, det åndelige og det praktiske inden for det kristne børnearbejde. Kurset henvender sig til både til nuværende og kommende børnekirkeledere.

Undervisningen, som foregår over to intense weekender, vil give en grundlæggende forståelse for børns åndelige udvikling og teologien omkring børn.

På kurset kombineres deltagernes erfaringer med undervisning ved bl.a. Ian White, Rachel Turner og Carolyn Edwards, som er leder af Children, Mission and Ministry på Cliff College. Hun arbejder på en Ph.d. om børn og hellighed og har skrevet bogen ”Slugs, Snails and Puppy Dogs’ tails” om drenges åndelighed. Der vil være simultantolkning under kurset.

For at kunne modtage et Cliff College Certificate in Children’s Ministry skal man undervejs lave en række opgaver.

Kurset, som anbefales bl.a. af Frelsens Hær, (BBU) Baptisternes Børne- og Ungdomsforbund og Ung Mosaik, foregår i weekenderne 20.-22. april og 8.-10. juni 2018.