Find din Livsdrøm!

Ca. 500 af Udfordringens abonnenter modtager bogen ”Lysvågen livsdrømmer” sammen med avisen i dag.

Det er de abonnenter, som har meldt sig ind i Udfordringens bogklub, hvor man får fire bøger for kun 200 kr. årligt. Til gengæld er det ikke altid de nyeste bøger, og man kan heller ikke vælge.
Interesserede kan tilmelde sig på udfordringen.dk/bogklub – eller pr. mail og telefon.
Læsere, der gerne ville have haft bogen, men ikke kom med i denne ombæring kan bestille bogen på Hosianna.dk for 99 kr. Den oprindelige pris var 199 kr.

Find din livsdrøm!

Da bogen blev udgivet i 2009, skrev mag. art. Karen Krog i sin anmeldelse i Udfordringen:

Erwin McManus tænker “out of the box” på en provokerende og ligefrem måde og vil være kendt af mange, også i Danmark, for sine bøger Grib det guddommelige øjeblik og Lysvågen livsdrømmer, der netop er udkommet.

McManus, der oprindelig er fra El Salvador, er forfatter, taler, aktivist, filmskaber og innovator og desuden seniorpræst i Mosaic i Los Angeles. Han vakte opsigt omkring årtusindskiftet med sine aktivistiske udmeldinger om postmodernisme og kirken og er i de seneste år blevet nævnt som en af de mest indflydelsesrige kristne i USA. McManus rejser nu over hele verden og har besøgt flere end 30 lande, sidst Danmark, og medvirket i et utal af film, artikler og magasiner.

Willow Creek Danmark fik noget af en appelsin i turbanen, da Erwin McManus var hovedtaler ved A2 konferencen i Odense i maj 2009. Konferencen henvendte sig til præster, ledere og frivillige med interesse for udvikling i kirken. Konferencens tema var “Kirke for kirkefremmede”, og jeg havde selv den fornøjelse af være til stede under hans besøg. Aftenen inden konferencen var jeg sammen med en lille flok, tæt på Erwin McManus og hans team. Dagene med ham var som at sidde ved Jesu fødder og lytte.

Erwin McManus
At udleve sin indre helt

Bogen Lysvågen Livsdrømmer er lærerig på den måde, at den giver dig otte egenskaber, som er nødvendige for at udleve din indre helt. Hvilket vil sige, at han går i dybden, som er du på pilgrimsvandring, for at søge efter den indre helt i dig, der venter på at blive vækket.

McManus’ eget liv er fyldt af drømme og tanker, der bliver levet ud hver dag, og han siger et sted, at hvis du lever et reduceret liv, er det ikke bare dig selv, der taber, men menneskeheden taber.


Artiklen fortsætter efter annoncen:At finde en livsdrøm

Han beretter i bogen om, at han hver dag møder mennesker, som lader til at være og som efter alle vurderinger at dømme er succesfulde – men om morgenen, lige før de skal op og stå over for verden, møder de den lille følelse af tristhed. I en by som Los Angeles er der mange, der kæmper med at finde en livsdrøm, og du kan bruge hans store erfaring til at se det ekstraordinære potentiale i mennesker og hermed komme ind til dine egne undervurderede og ubrugte ressourcer. Og som han fremhæver, kom Jesus for at få det bedste frem i os.

Bogen nævner rollemodeller som Daniel og Ester, som ikke lod deres omstændigheder begrænse deres muligheder. Vi har ikke den luksus selv at kunne bestemme, hvor og hvornår vi bliver født; vi har heller ikke altid kontrol over de omstændigheder, vi til tider bliver kastet ud i. Har du taget personligt ansvar for de muligheder, du er blevet givet? Grunden til, at vi skal tilpasse os, er, at vi ikke kan vælge udgangspunktet. Både Ester og Daniel lærte at tilpasse sig en meget vanskelig kontekst og hævede sig op over deres omstændigheder.

Jo mere udfordrende dine omstændigheder er, jo større er dine muligheder for at opleve, at Gud løfter dig til nye højder.
Glæd dig til at læse bogen!
Glæde møder dig.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Erwin McManus:
Lysvågen Livsdrømmer
Forlaget Scandinavia
245 sider. Indbundet.
Nu 99 kr. på Hosianna.dk
.