Kendt Oase-præst er død

Peter Dyhr bisættes den 1. april.

Præsten Peter Dyhr, Kbh., er pludselig død natten til den 26. marts kun 51 år.

Hans hustru Charlotte skriver i en besked på Facebook:

“Kære alle! Jeg og min familie er blevet ramt af det værst tænkelige tab. Tabet af min mand Peter Dyhr og far til vores to sønner Marcus Alexander Dyhr og Lukas Dyhr. Vi er i chok og i en ubærlig sorg. Begravelsen og mindehøjtideligheden finder sted påskesøndag den 1. april om eftermiddagen i Sct. Andreas kirke i København. Vi håber, at I alle vil komme og deltage og ære hans minde. TAK! Mere info følger senere.”

Peter Dyhr var især kendt indenfor Oase-bevægelsen. Han voksede op i Karlslunde Strandkirke. Han har bl.a. været præst i den københavnske frimenighed “Kirken i Krudtønden” og har skrevet flere bøger, bl.a.: “Jagten på Guds nærhed”, “Livet med Gud” og “Livet med Jesus”. Han var leder af Systemizer og konsulent i Psykologisk Ressource Center og tidligere leder af Leadership Network.

 Sognemedhjælper i Haderslev Henrik Engelbrecht Refshauge skriver i et mindeord:
“Har modtaget de forfærdelige nyheder fra København om at min gode ven, mentor og inspirator Peter Dyhr er død i nat – forfremmet til himlen alt, alt for tidligt. Han troede det var influenza.
Peters hjerte brændte. Han var skyld i utallige mennesker i Østeuropa og Danmark mødte evangeliet gennem de gospelkirker, han startede sammen med Hans Christian Jochimsen og Co. Han har også hjulpet og støttet os i Kolding Gospel Fellowship. En omsorgsfuld, visionær, driftig og dygtig coach, præst…. Jeg forstår det ikke. Må Gud støtte hans hustru Charlotte Dyhr og drengene. Æret være Peters minde.”