Bøn for Rebbild

Rebbild kommune – kendt for dansk-amerikanernes 4. juli fest – er nu kommet med blandt de grønne kommuner, hvor en gruppe læsere har påtaget sig ansvaret for at gå i forbøn for byen/kommunen.

– Hver mandag mødes vi en gruppe forbedere i vores hjem, Birke Allé 4 i Bælum (i den østlige del af kommunen). Og vi vil gerne have flere med, fortæller Birthe og Johannes Jensen. Birthe fortæller, at parret selv kommer i Hadsund frikirke, mens andre medlemmer kommer i andre kirker. Og man tager – ligesom de andre grupper – med glæde imod kristne fra alle kirker. (Tlf. 5339 3996 svendriisager2@gmail.com)

Udfordringen arbejder sammen med Bedehus.dk på at få dækket alle danske kommuner ind med forbedere. Der mangler stadig forbedere for især Københavns-området og Nordsjælland, hvor en stor del af Danmarks befolkning bor.
Læsere, der har lyst til at starte en bedegruppe op, der beder for den lokale by/kommune, kan tilmelde sig netværket på forbedere@udfordringen.dk.

Obs!: Der bliver fælles samlinger for forbederne lørdag d. 9. juni i Åbenkirke, Herning og den 16. juni i Roskilde Baptistkirke. Samt en lands-samling i Citykirken, Aarhus den 29. september.