Kirkerne kan fortælle om ’Den gode integration”

Dr. Richard Sudworth er præst i Birmingham.

Den britiske islamkender Dr. Richard Sudworth er hovedtaler den 16.-19. marts, når Tværkulturelt Center holder forårskonference i København med temaet ’Den gode integration’.

– Terror er ikke hele historien, og det må være kirkernes opgave at fortælle de gode historier om integration, mener Dr. Richard Sudworth. Han er anglikansk præst i den multietniske bydel Sparkbroek i Birmingham, hvor flertallet af befolkningen er muslimer. Han har en PhD i kristen-muslimske relationer.

Tidligere biskop Steen Skovsgaard holder konferencens åbningsgudstjeneste i Fredens Kirke. Blandt de øvrige medvirkende er iranskfødte Sara Afshari, som bl.a. vil fortælle om kristendommens vækst i Iran og arbejdet blandt farsitalende i Danmark med overskriften ”Døbt – og hvad så?” Pris for hele weekenden er 400 kroner, som betales ved ankomsten.