Koncert med 90 sangere fra Corallerne og South City Gospel

Fredag d. 16. marts kl. 20 er der dobbeltkoncert med Gospelkoret Corallerne fra Hillerød og South City Gospel fra Kolding.

Der er lagt op til en stor gospeloplevelse, når de 90 sangere samt solister og band fylder det store smukke kirkerum i Tyrstrup Kirke i Christiansfeld.

De to korledere, Birthe Paulsen, Hillerød og Steffen Bay, Kolding mødtes for et par år siden i Flekkefjord, Norge til et korleder-seminar og tog initiativ til denne fælleskoncert i forbindelse med Corallernes Jyllandsturné. De sidste måneder har de to kor øvet et fælles repertoire, men vil også synge sange hvert kor for sig.

Koncerten vil bestå af både nyere og mere traditionelle gospelsange fra bl.a. Hezekiah Walker, Richard Smallwood og Israel Houghton, men også numre skrevet af de to korledere selv.

”Tyrstrup kirke er jo en utrolig smuk og historisk kirke – også kendt som ”Genforeningskirken”, hvor Christian X deltog i en andagt efter at have redet over grænsen ved genforeningen 10. juli 1920. Vi glæder os til at forene de to kor i Tyrstrup kirke – i et unikt musikalsk samarbejde,” siger Steffen Bay.
Billetter á 50 kr. sælges ved indgangen. Børn under 14 år gratis.