Ny kristen friskole i Aarhus

Den 22. marts vil der være informationsmøde for kommende forældre og andre interesserede i pionerprojektet Salomoskolen. Mødet finder sted i Citykirken på Viborgvej 173 i Aarhus.

Placeringen af den nye kristne friskole er indtil videre offentliggjort til at være ”beliggende i Aarhus V”. Bestyrelsen forventer at kunne oplyse den konkrete adresse på informationsmødet. Derimod vil man ikke kunne sætte navn på den kommende skoleleder før sidst i marts eller primo april.

– Der er stor mangel på plads på den eksisterende kristne friskole i Aarhus – Jakobskolen. Derfor var det også Jakobskolens initiativ i begyndelsen af 2017 at indkalde til et møde for alle interesserede, som ønskede endnu en kristen friskole i Aarhus.

Jakobskolen har i de senere år oplevet stadig stigende ventelister. Det samme har Egebakkeskolen, som er en privatskole på folkekirkeligt grundlag, hvor mange kristne familier også sender deres børn, oplyser Merete Dalsgaard på vegne af Salomoskolens bestyrelse.

Bestyrelsen oplever, hvordan Gud baner vejen for den nye skole, selvom meget stadig er ’ukendt vand’, tilføjer Merete Dalsgaard.