Vejrvært taler til KLF-årsmøde

Lone Seir medvirker på KLF-årsmødet.

TV 2/Danmarks meteorolog Lone Seir er gæst, når KLF, Kirke & Medier holder årsmøde for Øresund-området i Hillerød Kirkes lokaler mandag d. 19. marts. Lone Seir taler kl. 19:00.

Vejret er en solid seermagnet – de fleste vil gerne have pålidelige oplysninger om det vejr, som vi har haft – og det vejr, som er under optræk. Lone Seir vil fortælle om arbejdet som meteorolog: Om hvor mange måder man kan arbejde med vejr på, og hvor overraskende forskelligt vejrudsigter kan formidles.

Har TV 2 en særlig måde at gøre det på – sammenlignet med fx. DR? Er det rigtigt, at vejret er bedst på TV 2?

KLFs tidligere landsformand pastor emer. Frede Jørgensen holder andagt på årsmødet.

Landsforeningen KLF, Kirke & Medier er én af landets største mediebruger-organisationer, og medlemmerne er fordelt i netværk ud over hele landet. Fra Øresund-afdelingen, der har Esther Schultz Nielsen som formand, udpeges repræsentanter til de relevante debatfora ved både DR København og TV 2/Lorry.