Årsmøde med fokus på forfulgte

Hjælpeorganisationen Mission Øst inviterer til årsmøde den 22. april i Hjordkær ved Rødekro.

Generalsekretær Kim Hartzner ses her sammen med børn fra det forfulgte mindretal, yezidierne.
Foto: Mission Øst

Hundredvis af kvinder i afsidesliggende landsbyer i Nepal har lært at læse, skrive, regne og tjene et levebrød. Tusindvis af børn og unge med handicap i Armenien har modtaget lægehjælp og genoptræning, så de kan komme i skole på lige fod med andre børn. Over 100.000 overlevende i den krigshærgede irakiske by Mosul har modtaget akut nødhjælp.
Alt dette – og meget mere – har kunnet lade sig gøre gennem Mission Østs hjælpearbejde i 2017 på grund af gaver og donationer fra enkeltpersoner, foreninger, kirker, virksomheder og offentlige myndigheder.

Hjælpearbejdet
Det vil Mission Øst fejre ved et årsmøde, der finder sted søndag den 22. april kl. 13 i Hjordkær Missionshjem, Klintvej 2A, Hjordkær ved Rødekro i Sønderjylland.
Her vil Mission Østs generalsekretær Kim Hartzner give et overblik over hjælpearbejdet med særligt fokus på forfulgte og udsatte mennesker i Afghanistan, Armenien, Bangladesh, Irak, Myanmar, Nepal, Nordkorea, Syrien og Tadsjikistan, som Mission Øst er sat i verden for at hjælpe. Mission Østs medarbejdere vil fortælle om deres besøg i 2017 i Armenien, Irak og Nepal.
Samtidig vil deltagerne kunne deltage ”virtuelt” i et af Mission Østs seks børnecentre i det krigsramte Irak. Centre, hvor tusindvis af børn får hjælp til at bearbejde deres traumer. Endelig vil der være hilsner fra de lande, Mission Øst arbejder i, og en gennemgang af de mange resultater, som hjælpeorganisationen takket være de mange gavmilde støtter har opnået i 2017.
Der serveres gratis frokost kl. 12 – og forinden er alle velkomne til at deltage i gudstjenesten kl. 10.30 i Hjordkær Kirke.