Gadebørnsprojekt holder årsmøde

Fremtid og Håb har i det forgangne år arrangeret en volontørrejse til Sumbawanga, hvor 16 deltagere i alle aldre oplevede lidt af arbejdet med gadebørnene. Foto: Søren Haahr.

Den 22. april holder ”Fremtid og Håb”, som driver to hjem for gadebørn i Tanzania, årsmøde i Vor Frelsers Kirke i Vejle. Årsmødet starter med gudstjeneste klokken 10.30.

Over 500 udsatte børn er blevet hjulpet til et bedre liv gennem Fremtid og Håb (FH) i Sumbawanga. Siden opstarten af arbejdet i 2003 er mere end 500 børn blevet genforenet med familierelationer via samarbejde med hjemmene og kommunen.

Under årsmødet kan man høre om gadebørnenes liv, arbejdet med at genforene dem med deres familier og arbejdet på FHs to hjem, hhv. Drop In Centeret og Bethania Childrens Village. Målet med arbejdet er at give børnene håb og fremtid via uddannelse og en tryg opvækst i et omsorgsfuldt miljø, hvor de også får kendskab til kristendommen.

Fremtid og Håb er en lille organisation med 500 medlemmer. Det organisatoriske arbejde i Danmark drives alene af frivillige kræfter. I Sumbawanga er der udelukkende ansat lokalt personale.

Efter gudstjenesten i Vor Frelsers Kirke Vejle er der fælles frokost. Frokosten er gratis, men kræver tilmelding på mail: kontakt@fremtidoghaab.dk eller mobil: 52178009. Herefter starter Fremtid og Håbs årsmøde, oplyser formand for Fremtid og Håb, Peter Sjursen.
Bodil