Mark i Aarhus Valgmenighed

Mark Bradford

Mark Bradford taler den 28. april i Aarhus Valgmenighed om sin vej fra psykisk sygdom til et godt liv som familiefar.
Det er Transit – en tænketank for kirke og psykiatri – der har arrangeret mødet. Mark Bradford har for nylig skrevet bogen ”Mark, er du ok?” om sit psykiske mareridt, der bl.a. fik ham til at springe ud fra bygninger. Årsagen var en slags åndelig plageånd, som Mark fik ind gennem en kort flirt med stoffer.
Marks historie handler om grænseområdet mellem psykisk sygdom og dæmonisk påvirkning. En psykiater og en psykolog har derfor givet deres anbefaling med bogen. Og Mark føler det nu som sin opgave at hjælpe andre med lignende problemer.
Mark er lærer på Tommerup Efterskole. Han er sammen med sin kone Britt leder af Aarup Frikirke på Fyn.