Nye navne i Dansk Kristelig Sygeplejeforening

Kamilla Jakobsen
Annette Langdahl

Dansk Kristelig Sygeplejeforening (DKS) har ansat to nye medarbejdere: Annette Langdahl 33 timer ugentlig og Kamilla Jakobsen 6 timer ugentlig. Anledningen er, at foreningen har modtaget en donation fra Borgfonden til et toårigt projekt, Omsorg Med Holdning.
Annette Langdahl har tidligere været ansat som deltids sygeplejefaglig konsulent. Hun kommer nu fra en stilling som adjunkt ved sygeplejeskolen UC-Syd og begynder som projektleder og udviklingskonsulent pr. 1. april 2018.
Kamilla Jakobsen er ansat fra 1. marts som kommunikationsmedarbejder. Hun arbejder desuden i ”Kirke på vej” og har sin egen blog, ”På Herrens Mark”.
Projekt Omsorg Med Holdning omfatter tre indsatsområder, hhv. Kompetenceudvikling i åndelig omsorg, Tydeliggørelse af et kristent menneskesyn i sygeplejen og Omsorg for Omsorgsyderen. Projektet blev præsenteret ved foreningens landsmøde den 6.-7. april på Diakonhøjskolen i Aarhus.