Aglow holder landsmøde med profet fra Sydafrika

Aglow International Danmark holder i denne weekend konference på Hotel Nyborg Strand.

Aglow startede som en forening for kvinder, men har nu også mænd med i særskilte Men’s Aglow mandeforeninger. De mødes alle til konference på Nyborg Strand den 25.-27. maj.

Profetisk hovedtaler
André Coetze er hovedtaler på Aglow konferencen.

Temaet er: ”Profeti flytter grænser”. Aglow har inviteret profeten André Coetzee, Sydafrika.
André gav sit liv til Jesus som 15-årig, hvor Helligånden mødte ham stærkt. Fra 6 års alderen fik han musik og kunstundervisning. Siden har han studeret drama, dans, teater og meget mere. Han har bl.a. været ungdomsleder, lovsangsleder og en del af det profetiske team i sin kirke.

Andrés vision er at samle lovsangere, forbedere, profeter og apostle, i et fælles udtryk for Helligåndens virke.

Han åbner konferencen fredag aften med et profetisk lovsangsmøde. André har for nylig været i Danmark to gange. Han var en del af OCE teamet, der kom til København sidste år i oktober som led i forbøn for alle hovedstæder i Europa. Sidst i januar i år medvirkede han i Bedehus.dk ugen i Kolding, hvor mange blev berørt igennem hans tjeneste i det profetiske i bøn og lovsang, fortæller Ellen Pedersen fra Aglows bestyrelse.

Undervisning om bøn
Peter Tinggaard underviser om bøn.

Lørdag eftermiddag vil der først være et indlæg fra Inger Porsen, formand for Aglow i Danmark.
Herefter har Peter Tinggaard et indlæg om bøn. Peter har dedikeret hele sin tid til bøn og bønnetjeneste, og er kendt for sin tjeneste ”Faste for Danmark”.

Til slut vil to Aglow piger fra Armenien, Ruzanna Torosyan og Ruth Kupeian fortælle om, hvordan Aglow vokser og trives i deres land. Armenien er et af de lande, Aglow i Danmark støtter i bøn, outreach og økonomi.

Ruzanna er formand for Aglow i Armenien, og vil også være en del af lovsangsteamet, sammen med André. Hun spiller fantastisk smukt på sin violin.

Ved de øvrige møder vil André være taler, og konferencen slutter søndag eftermiddag med vidnesbyrd og det profetiske i funktion.

– Har du et profetisk ord over dit liv? Har du opdaget, hvem du er i Kristus? Vil du vokse i erfaringen af dette, og ønsker du at grænser bliver flyttet i dit liv? spørger Aglow.

Konferencen, som er for alle, er skabt for at forstå mere omkring dette, og vokse i at modtage fra Gud og give det videre. Mere information og tilmelding kan ske på www.aglow.dk.