Anna Boelskifte er død

Anna Boelskifte, forfatter til andagtsbogen ”Livets øjeblikke”, er død. Hun sov stille hen efter et langt liv, hvor hun nåede at fejre sin 100 års fødselsdag den 8. 9. 2017.
Anna overlevede således sin svigersøn, Viggo Søgaard, der var gift med datteren Ketty og døde i marts. En anden datter, Alice Mortensen, læste korrektur på hendes andagtsbog, som hun havde håndskrevet på 800 ark. En søn, Ronald, var skoleleder i Skovlunde ved København.
Hele familien har været meget aktive i Missionsforbundet i Grindsted og på landsplan. Anna var også en flittig skribent, der jævnligt blandede sig i debatten i aviserne. Hun havde også i en periode en klumme i Udfordringen, hvor hun delte sin tillidsfulde tro.
– Det er så vigtigt at have en tro på Gud, og jeg ville ønske, at mange flere kunne opleve den tryghed gennem min bog. Troen bærer os nemlig, både når det hele går godt, og når det ikke gør…
Livet er jo ikke kun lyse øjeblikke, men med troen kommer vi igennem og kan glæde os over livet, sagde Anna i et interview.
Anna kom fra Nordjylland, hvor hendes mand var snedker i Løkken. Men på grund af krigen var det småt med arbejde, så de måtte flytte omkring. De slog sig ned i Grindsted for 58 år siden, og Anna blev sygehjælper på Grindsted Sygehus børneafdeling, fødeafdeling og fysioterapi.
På sine gamel dage vandrede hun omkring i ”bønnens have” og bad for alle familiemedlemmer, især børnebørn og oldebørn, og for ting, hun var optaget af i kirken og samfundet.