Arnested for mere tro og udrustning

Det er sådan et godt ”arnested” for vækkelse i Danmark, siger en af deltagerne om Awake-konferencen i København, som blev holdt for 7. gang.

Et ”arnested” er et godt udtryk for det, der sker ved Awake.

En ”arne” er et åbent ildsted. I gamle dage var der kun varmt inde midt i huset, ved arnen, hvor der også blev tilberedt mad.

Da forretningsmanden Finn Jegård første gang inviterede Randy Clark til København, og Randy overraskende fik et afbud, så han kunne sige ja, troede mange, at der ville ske noget dramatisk. Det skyldtes, at profeten Bobby Conner 12 år tidligere havde profeteret over Randy Clark, at han ville blive inviteret til Danmark, og der ville ske store ting.

Derfor var der stor forventning i 2012. Og der skete mange helbredelser, men det helt store gennembrud i samfundet udeblev. Og det undrede Randy, fordi Bobby Conner er kendt for at være en ægte profet. Derfor fortsatte Randy Clark med at vende tilbage til Awake-konferencerne i flere år.

Deltagerne fortsatte også med at komme, for Awake blev netop et ”arnested”, hvor mange blev ”sat i gang”. Vi har fx fortalt om en kvinde i Aarhus, som efter Awake frimodigt begyndte at bede for mennesker – også på gaden – og som oplevede den ene helbredelse efter den anden. Og mange er ligesom hende blevet sat i gang af den impartation – den åndsudgydelse til gavn for flere, der er sket.
Faktisk var det en del af Bobby Connors profeti at ”det vil starte i landområderne.

Så selv om arnestedet er i København, så har det en virkning ude i Danmark. Selv på små steder. De kristne vågner op og bliver udrustet til at gøre gavn.

Derfor er det så vigtigt, at især Robby Dawkins i år udfordrede os til at bruge troen i praksis – også udenfor kirken.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Vi har nemlig brug for at vokse åndeligt. Og det handler ikke kun om en større intellektuel forståelse af Bibelen, men om ganske enkelt at gøre det, som Jesus bad os om – i praksis.

Når vi rent faktisk GØR det, vi tror på, opdager vi, at vi kan stole på det, Jesus sagde. Så vokser vi i tro og tør gøre endnu mere. Og vi får brug for mere fra Gud. Det er en positiv spiral.

På samme måde håber vi, at Udfordringen må inspirere dig til at ville opleve mere med Gud.
At det må være et arnested for åndelig fornyelse.


Artiklen fortsætter efter annoncen: