Abortklinikker svigter sexslaver

– Planned Parenthood hjælper kun bagmænd og ikke ofrene for trafficking, siger Lila Rose.

To nye videoer optaget med skjult kamera viser ansatte i Planned Parenthood klinikker, som rådgiver alfonser om hemmelige aborter for mindreårige.

Abortmodstanderne i Live Action har fundet 8 ansatte på 7 forskellige klinikker, som var villige til at hjælpe trafficking-bagmænd.

”I stedet for at rapportere formodet misbrug til myndighederne, har Planned Parenthood (PP) igen og igen set den anden vej. PP har en oprørende praksis med at sende ofre tilbage til deres misbrugere, hvor de bliver udsat for endnu mere misbrug. Derfor har Live Action arbejdet i et årti for at afsløre den systematiske mørklægning af misbrug,” siger Live Actions leder Lila Rose.

PP har ikke kommenteret undersøgelsen.

Under optagelserne optrådte Live Actions folk som alfonser og prostituerede, der bad om abort for helt unge piger.

I et tilfælde blev de rådet til at lyve pigen ældre, end hun var. I en anden video fortæller en 13-årig, at hendes ”ven” er 31. Men det ønsker klinikmedarbejderen ikke at vide, da sagen i så fald skal rapporteres som en voldtægt. Den 13-årige bliver derfor bedt om at sige, at hendes ven er 14 år.