Bøn på Sveriges nationaldag

Flere kirkelige netværk samlede folk til bøn på Sveriges nationaldag d. 6. juni. Både netværket Sverigebönen og det økumeniske netværk Vägen holdt møder, skriver Dagen.se.

”Sverigebönen” arbejder for at få bedekredse i alle landets 290 kommuner, især fordi der i år skal være valg til rigsdagen, kommunerne og landstinget. Jesus elsker vort folk, og der er håb for Sverige”, understreger netværket. Bedeemnerne har fokus på politikere og myndigheder, kristne menigheder, familierne, medierne, uddannelse, virksomheder og arbejdspladser samt kultur og idræt.

Netværket Vägen, en bibeltro del af Svenska kyrkan, holdt en økumenisk webbaseret bøn for Sverige sammen med bl.a. kardinal Anders Arborelius fra den katolska kirke og forfatterpræsten Tomas Sjödin fra Smyrnakyrkan i Göteborg.