Nøden ledte mig til at blive Guds barn

Jeg var da en kristen? Eller var jeg? Jeg havde altid gået i kirke og til møde. Men der var noget, der ligesom ikke var i orden, selv med bøn og andagtsbog.

Da jeg var 70 år, kom der noget af en omvæltning i mit liv, jeg fik kræft. Måske var det noget, Gud gav mig for at ændre på noget hos mig? Forskellige undersøgelser gik i gang, nogle af disse var ret grimme.
Men dagen kom, da jeg og min kone måtte køre på Skejby til endelig besked. Den lød sådan, ”du har kræft”, men lad være med at bestille rustvogn lige nu. Kom herud til kontrol, osv … Mit liv var i forvejen fyldt med depressioner og psykisk besvær.

Dagene gik så med mange bønner, jeg var i nød nu. Men jeg oplevede bønhørelse, og mit liv blev langsom ændret, jeg blev et Guds barn. Og det holder endnu, her 10 år efter og kræften holder sig i ro.

Arne Bjerregaard
Nimtofte