Vækkelsestid er urotid…

D. 17. juni er der s. 2 spalte 1 i Udfordringen en meget interessant og rigtig udfordring, som jeg må forsøge at reagere på: ”Fra de tider, hvor der har været vækkelse”.

Gennem 1900-tallet har der været flere vækkelser i DK og i Norden. Men når der er vækkelse, arbejder Satan parallelt med og tæt på for at observere noget, som han kan bruge til at afspore og standse vækkelsen.

Sådan gik det i de forskellige danske vækkelser samt i Maran Ata-vækkelsen og Livets Ord- vækkelsen. Udover psykiske lidelser har det kostet selvmord. Trods slangens løfte til Eva, 1. Mos. 3:4-5. Jesu erklæring herom i Joh. Ev. 8:44 er meget præcis.

Jeg er så priviligeret, at jeg voksede op i de vækkelsesmiljøer i 1900-tallet. Det bliver man ikke automatisk kristen af. Men der var forskellige elementer, som Gud har brugt til at vejlede mig. Ét skridt ad gangen. Længsespring og højdespring har der ikke været.

Vækkelsestid er urotid, hvor man ikke kan få lov til at sove i fred, Matt. 25:5-6. Jeg håber, der snart kommer nye vækkelser.

Jens Peter Lauge Giversen