Sommercamp i Kolding

I uge 28 fra d. 7.-13 juli er der sommercamp på Den internationale Højskole i Kolding.

Blandt talerne er Michael Maiden (USA), Jesper Kure, (præst i KirkeiByen i Kolding), Johnny Hansen, (Citykirken i Aarhus), Kenneth Kühn, (leder arbejde med mission blandt iranere og afghanere), Peter Prothero, (præst i London og forstander på højskolen i Kolding) samt Erika Niclasen, der arbejder blandt unge i Apostolsk Kirke i Fredericia.

Brændpunkter

Hver formiddag og aften er der undervisning, bøn og lovsang.

Om eftermiddagen kan man bruge tiden i Caféen eller i sommerlandet.

Fire eftermiddage er der tilbud om fællesskab med fokus på et særligt emne under overskriften Brændpunkter. Her kan man møde nye mennesker, hygge sig med gamle venner, blive udfordret og inspireret af spændende talere eller få nye vinkler på temaerne Mission, Din verden og Betjening.

Dr. Michael Maiden
Profetisk stemme

Dr. Michael Maiden har en stærk profetisk stemme til vores tid og har betjent både politikere, præster og ledere over hele verden. Han er del af bestyrelsen i “Church on The Rock International” – en dynamisk apostolsk tjeneste med ansvar for mere end 6000 kirker verden over.

Dr. Michael Maiden og hans hustru Mary er seniorpræster i “Church for Nations” i Phoenix, Arizona. Han har en ph.d. i psykologi og har skrevet 7 bøger, bl.a. “The Joshua Generation” og “Turn the World Upside Down”.

Læs om flere stævner i de kommende uger.


Artiklen fortsætter efter annoncen: