Tidligere topmodel: ’Unge piger bør undgå model-branchen’

– Det er hjertet og karakteren, ikke udseendet, der betyder noget for Gud, siger Nicole Weider. Hun opgav sin karriere som model og er i stedet optaget af at præge unge med bibelske værdier.

Nicole Weider, som har været model for Victoria’s Secret, fortæller i et interview med The Christian Post, hvorfor hun valgte en lukrativ modelkarriere fra for at følge Jesus.

Nicole har startet ”Anti-Cosmo Mission” for at hindre Cosmopolitans sex-blade i at skade unge. Nu glæder hun sig over, at Cosmo-bladene er fjernet fra børnehøjde i 5.000 af Walmarts butikker.

– Jeg var aldrig perfekt nok og blev kun bedømt ud fra mit udseende. Det skadede mit selvværd. Men jeg genfandt min barndoms tro, og nu brænder jeg for at bruge mine evner for Gud i stedet for den tomme modelindustri, siger Nicole i interviewet.

– Unge piger skal ikke falde i ”sammenligningsfælden”. Vi er alle skabt lige og unikke. Det er hjertet og karakteren, der betyder mest for Gud, fastslår Nicole. Hun forventer dog, at #MeToo bevægelsen vil ændre miljøet i underholdningsbranchen og minder om, at også Gud holder mænd ansvarlige.

– Mænd bør vogte deres hjerter og tanker mod de kvindediskriminerende billeder i videoer og på sociale medier og i stedet studere Guds ord og løfter, siger hun.

Nicole Weider er for tiden meget optaget af sin rolle som bryllupsarrangøren Clara Conover i en ny kristen film.