Titusinder hørte evangeliet under Harvest America i Texas

– Der er håb, hvis vi tror på Jesus, sagde pastor Greg Laurie på et kæmpestadion i Texas.

– Det gik hurtigt ned ad bakke for mig, men en dag greb Kristus ind og ændrede mit liv.

Det sagde pastor Greg Laurie sidste søndag til titusinder af deltagere i Harvest America 2018 på AT&T Stadium i Arlington. Han fortalte om sin svære barndom, som førte ham ind i misbrug af alkohol og stoffer. Laurie havde mistet alt håb, da han selv blev kristen. På stadion i Arlington talte han også om den aktuelle selvmordskrise i USA.

I løbet af én uge var der to kendisser, Anthony Bourdain og Kate Spade, som tog deres eget liv. Og hvert år begår omkring 45.000 amerikanere selvmord. Men Gud elsker os og vil give os håb, tilføjede Greg Laurie og opfordrede folk til at tage imod Jesus.

Derefter kom tusinder af mennesker frem til midten af det store stadion for at bede frelsesbønnen, skriver The Christian Post.