Jonathan skal lave videoer for søndagsskolerne

Den 15. august begynder Jonathan Koefoed Vindum som leder af et nyt 2-årigt projekt, der er gjort muligt gennem betydelig støtte fra BorgFonden.

– Lige nu anvender mange klubber og kirker vores materialer til oplæring af børn i den kristne tro, og det skal Jonathan nu sørge for også kan ske gennem videoer, fortæller landsleder Steen Møller Laursen fra Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler DFS).

Jonathan blev i 2017 færdig som professionsbachelor i 3K, (Kristendom, Kultur og Kommunikation). Under uddannelsen havde han bl.a. fokus på videoproduktion. Han har også arbejdet som redaktør for Bibellæser-Ringens app til bibellæsning, BibelTid.

– Jeg vil vildt gerne være med til at dele budskabet om Jesus til alle børn i Danmark, siger Jonathan, der selv har gået i børneklub som barn.

– Videoprojektet støtter op om det i forvejen vigtige arbejde, det er at hjælpe børn til at høre om Gud. De inspirationsvideoer, jeg skal være med til at producere, skal hjælpe og inspirere de frivillige i søndagsskoler og børneklubber til at underholde og fange børnene i endnu højere grad, end de allerede gør, fastslår Jonathan.

DFS har længe produceret inspirationsmaterialer som bøger og online hjælpemidler til kirker og klubber, der vil formidle kristendommen til børn. Landsorganisationens videosatsning skal fx tilknyttes Kirkefrø, et formidlingsmateriale til kirkeårets tekstrækker.

En anden del af satsningen er at nå nye målgrupper ved at producere videoer til juniorer, som i høj grad er på hjemmebane på netop dette medie.

Jonathan er gift med Stine og bruger fritiden på lange gåture og på video- og billedredigering. Ægteparret er med i flere kristne fællesskaber i Århus, hvor de bor.


Artiklen fortsætter efter annoncen: