Kan et bibel-citat ændre den uskønne tone på Twitter?

Den kristne skuespiller Chris Pratt spiller rollen som Star-Lord/Peter Quill i Disney-serien ’Guardians of the Galaxy’.

Chris Pratt har sammen med andre medvirkende i Guardians of the Galaxy-filmene kommenteret debatten på de sociale medier efter fyringen af instruktør James Gunn.

Gunn blev fyret fra The Walt Disney Studio tidligere denne måned på grund af nogle kontroversielle jokes, som efter mange års forløb nu er dukket frem på internettet, skriver Religion Today.
Fyringen er sket midt i arbejdet med produktionen af Guardians of the Galaxy Vol. 3, som skal have premiere i 2020.

Vent med vreden

Som reaktion på fyringen delte Chris Pratt et vers fra Jakobs Brev kapitel 1 vers 19 på sin Twitterside.

”Kære venner, husk, at det er godt at lytte, at tænke sig om, før man taler, og ikke være for hurtig til at blive vred.”

Kollegernes reaktion

Zoe Saldana (som spiller Gamora) tweetede:

“Det har været en udfordrende weekend, hvis jeg skal være ærlig. Jeg stopper op for at tage det hele til mig, før jeg siger noget, jeg fortryder. Jeg ønsker bare, at alle skal vide, at jeg elsker ALLE medlemmer af min GOTG familie. Og det vil jeg altid gøre.”

Også Michael Rooker (som spiller Yondu Odunta) har udtalt, at han vil forlade sin Twitterside, fordi han er ”træt og vred over alt det endeløse vrøvl.”

Gunn fortryder

Efter fyringen har James Gunn udtalt, at han fortalte sine kontroversielle vitser for årtier siden.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Vittighederne handlede bl.a. om voldtægt, pædofili og terrorangrebet den 11. september.

“Jeg har fortrudt dem for mange år siden – ikke bare fordi de var dumme, usjove, vildt insensitive og absolut ikke provokerende, som jeg havde håbet, men også fordi de ikke reflekterer den person, jeg er i dag eller den, jeg har været i nogen tid,” sagde James Gunn.

Walt Disney Studios har endnu ikke offentliggjort, hvem der skal afløse Gunn.


Artiklen fortsætter efter annoncen: