Dette billede af en bibel er ’krænkende’

Pastor Greg Laurie holder en sort bog. Der er intet synligt kors eller tekst på den. Men folk krævede alligevel reklamen fjernet.

Sarte sjæle eller antikristne grupper fik fjernet nogle ’krænkende’ reklamer med en præst, der holder en bibel. Men 100.000 deltog i Harvest Christian kampagnen i det sydlige Californien og over 10.000 sagde ja til Jesus, skriver The Christian Post.

I år skulle pastor Greg Laurie for 29. gang holde sine gratis vækkelsesmøder på Angel Stadium, og arrangørerne betalte for nogle store reklameskilte, hvor Laurie holder en bibel. Men efter to ugers forløb bad reklameudbyderen Greg Laurie ændre skiltene.

– Der var intet særlig religiøst ved billedet, lyder kommentaren fra kampagneleder John Collins.
Faktisk fremgik det ikke umiddelbart, at bogen på billedet var en bibel. Alligevel fandt nogle ”bibelen” krænkende – og truede skiltefirmaet.

Harvest-teamet fjernede herefter bibelen fra billedet og ændrede teksten, så den kun viste tid og sted for møder og musikindslag. Men der var åbenbart stadig klager. Til sidst fjernede skiltefirmaet alle skiltene og refunderede pengene til arrangørerne.

– Det er trist, at vores kultur er blevet så intolerant overfor kristendommen, siger John Collins.
Greg Laurie og Harvest startede derpå kampagnen #StandForTheBible og bad kampagnedeltagerne medbringe deres bibler. Under møderne holdt de mange tusinde deltagere så deres bibler i vejret og sagde: ”Vi skammer os hverken over Bibelen eller Kristi evangelium, for det er Guds kraft til frelse”.

– Pressen er her, og man kan ikke ignorere, at 100.000 kristne tilbeder Gud, understregede Greg Laurie, som den første aften talte om ”Bibelens magt”.