’Elsk Thorsø’ i uge 37

Venlighed, hjælpsomhed og gæstfrihed er nøgleordene bag et helt nyt initiativ, som menighedsrådet i Thorsø har taget. Menighedsrådet efterlyser nu både hjælpere og folk, som gerne vil modtage hjælp i uge 37.

– Ved at vise hinanden venlighed og omsorg kan vi gøre Thorsø til et bedre sted at leve. Vi tager udgangspunkt i de tre værdier: venlighed, hjælpsomhed og gæst­frihed.

Som mennesker har vi brug for hinan­den – alle har værdi. Nogle har overskud til at hjælpe andre, og nogen har brug for en hjælpende hånd. Vi vil øve os i at hjælpe hinanden, så livet bliver en lille smule lettere, skriver menighedsrådet.

Aktiviteter

Hjælpen kan fx være: Udendørs opryd­ning, havearbejde, skifte en pære, com­puterhjælp, vinduespudsning, hænge et billede op, små reparationer osv.

Alle der vil bruge nogle timer i løbet af ugen fra d. 8. til d. 15. september kan være med, og hjælperne vil normalt følges ad to og to. Der skal dog ikke laves opgaver, som er i konkurrence med professionelle.

Man kan kontakte kirkekontoret i Kirkegade 23 tirsdag eller torsdag formiddag for at bede om hjælp eller tilbyde at hjælpe andre, oplyser menighedsrådsformand Erik Bertelsen.