Hjertebog fortæller om Guds kærlighed

Den hjerteformede bog ‘I Guds billede’.

Den iøjnefaldende hjerteformede bog med titlen ’I Guds billede’ består af 42 små opbyggelige stykker, med bibelvers, forklaring og personlige erfaringer.

Det er den nu pensionerede politibetjent Johannes Kirk Søndergaard der står bag tekst og idé til bogen, som han har skrevet i samarbejde med sit barnebarn Mikael Søndergaard.

Hjertebogen er bygget op a la en andagtsbog, hvor man som læser kan tage et enkelt stykke af gangen og grunde over det. Hver stykke indeholder et såkaldt ”byggemøde”, idet Søndergaards erfaring er, at tid med Gud bygger os op:

”Imod alle odds er jeg af Gud udvalgt til dagligt at holde byggemøde med Ham, så Gud kan sætte en ny dagsorden i mit liv, så jeg kan bygge noget ægte.” s. 13

Den røde tråd gennem bogen er Guds kærlighed til os mennesker, og de udvalgte bibelvers formidler dette budskab. Forfatterne ønsker at vise os, at ”Bibelens ord er ikke menneskeværk, men Guds kærlighedsbrev til os om verdens største redningsaktion.”

Hjertebogen er først og fremmest udgivet med det formål at række ud til mennesker i nød, til ensomme og indsatte i fængsler, og alle andre som trænger til en håndgribelig kærlighedserklæring fra Gud og andre mennesker.

Bogen er udgivet med støtte fra Jubilæumsfonden og en anonym giver.

Johannes og Mikael Søndergaard: I Guds billede
92 sider • 98,- kr.
Indbundet. 17 x 17 cm
Udfordringens Forlag


Artiklen fortsætter efter annoncen: