Mission Afrika årsmøde i Aarhus

Kirkepræsident Robert Goyek

Man kan opleve både en ministerhilsen, en kirkepræsident, en ny generalsekretær, Afrikanyt og cykelsponsorløb på års- og repræsentantskabsmødet i Aarhus den 8. september.

Års- og repræsentantskabsmødet holdes på Diakonhøjskolen i Højbjerg.
Mens kirkeminister Mette Bock bringer en videohilsen, vil kirkepræsident Robert Goyek personligt fortælle nyt fra Cameroun.

Den nye generalsekretær, Henrik E. Refshauge, vil dele sin vision for moderne missionsarbejde. Og formanden, Anne Mie Skak Johanson, vil fortælle om aktiviteter, glæder og udfordringer i 2017 – og hvordan arbejdet bliver bæredygtigt i fremtiden.

Mission i Cameroun

Hovedtaleren, Robert Goyek, er kirkepræsident for Den Lutherske Brødrekirke i Cameroun og dybt engageret i både kristen mission og kristen-muslimsk dialog.

Han vil fortælle, hvad uddannelse betyder for både børn og voksne, præster, sundhedsarbejdere, advokater og ledere i landet. Det er helt i tråd med årets tema i Mission Afrika: ”Uddannelse er vejen til forandring”.

Derefter er der cykelspon-sorløb, hvor overskuddet går til uddannelse gennem SAT-7’s skolekanal til børn i flygtningelejre, skoler for over 700 børn i det krigshærgede Centralafrika og en ordentlig akademisk uddannelse til præster og andre samfundsledere i Vestafrika.

Tilmelding til årsmødet senest den 30. august til Mission Afrika på ma@missionafrika.dk.