Vagtskifte i Sundhedspersonalets MissionsFællesskab

Mette Kristensen

Tidligere missionær i Madagaskar og Tanzania for Danmission, sygeplejerske Mette Bjerregaard Kristensen, Aarhus, træder ind i bestyrelsen i Sundhedspersonalets MissionsFællesskab. Hun afløser Hanne Groth Kristensen, som har siddet i bestyrelsen i 12 år.

Mette Bjerregaard fortæller i SMFs blad, at hun var volontør i Sierra Leone i 1994. Senere oplevede hun at få et kald til arbejde i Afrika. Mette Bjerregaard kom med i SMF, mens hun tog sygeplejeuddannelsen i Aarhus, og hun fortæller, at hun er inspireret af SMFs unikke kombination af sundhedsarbejde og mission.

Efter udstationeringen i årene 2001-2017 vendte Mette tilbage til Danmark sammen med sin familie, ægtemanden Simon og sønnen Samuel. Familien bosatte sig i Aarhus, hvor Simon nu er ansat ved Promissio.