Aalborgpræst fylder 70

Chresten Eskildsen, der har været præst ved Bethelkirken gennem mere end 25 år, fylder 70 år den 23. september.

Chresten Eskildsen stammer fra Rendbæk ved Pandrup. Efter sin studentereksamen aftjente han værnepligt ved civilforsvaret i Thisted. Derefter læste han i tre år på Baptisternes Teologiske Seminarium i Tølløse. I mellemtiden var han blevet gift med Hanne, og de flyttede i 1973 til Rønne, hvor Chresten Eskildsen blev præst ved de Bornholmske Baptistkirker.

Efter fem år og to børn flyttede familien til Roskilde, hvor den blev forøget med endnu to børn. I 10 år var Chresten Eskildsen præst ved Baptistkirken dér, og siden 1988 har familien boet i Aalborg. Tre af de fire piger med deres familier i Danmark, mens 1 bor i USA. Der er nu i alt 10 børnebørn.

Gennem mere end 25 år har Chresten Eskildsen været en meget afholdt præst ved Bethelkirken i Aalborg.

Selv om Chresten blev penioneret for 5 år siden, er han stadig aktiv i menighedens omsorgsarbejde, Foodbank projekt og i seniorgruppen Dagtræf. Han er et varmt og opofrende menneske, og en aktuel og afholdt prædikant ved gudstjenester i frikirker rundt om i Nordjylland.

Fødselsdagen fejres med familie og venner.