Europa glemmer sine fattige

Mange mennesker i Østeuropa er så fattige, at de må gå sultne i seng. De bliver let ofre for korruption, kriminalitet og sygdom, og nogle børn ender på gaden, fortæller Mission Uden Grænser.

Snezhana har aldrig lært at læse og skrive. Det er næsten umuligt for hende at få et arbejde. Hun bor sammen med sin mand og en datter på ni år i det sydlige Bulgarien.

Deres hus med to små værelser er utæt, fugtigt og koldt. De har ikke vand, og de deler et toilet på gangen med fire andre familier. Ofte har datteren fået den smule mad, forældrene havde, mens de selv måtte gå sultne i seng. Men for tre år siden tog familiens liv en ny drejning: Familien fik både mad og tøj gennem støtte fra kirken og Mission Uden Grænser. Nu vil Snezhana gerne lære at læse for en dag at kunne læse Bibelen selv.