På Rudehøj Efterskole navigerer de efter værdikompasset

Rudehøj Efterskole ligger i Odder syd for Aarhus.

Når mere end 100 teenagere skal have retning i livet, er det ikke ligegyldigt, hvilke rammer de påvirkes i. Det er der fokus på hos medarbejderstaben på Rudehøj Efterskole:

– Vi arbejder dagligt med teenagernes integritet, hvor de opøver evnen til at kende egne grænser for, hvor de selv er med deres følelser, erfaringer, værdier og holdninger – og ikke mindst at de får modet og respekten til at sige fra og til. Det er et bevidst pædagogisk arbejde, som fylder i efterskolelivet på Rudehøj Efterskole, hvor vi navigerer ud fra vores værdikompas for at skabe retning i teenagernes liv, fortæller forstander Jacob Hørning og opfordrer interesserede til at komme og høre mere på Efterskolernes dag. Der er åbent hus fra kl. 13-17.

Har man ikke mulighed for at komme den dag, kan man altid booke et besøg på et andet tidspunkt.