Forvandlings-konference med temaet ’Better Together’

– Vi er altid bedre sammen, understreger Merete Tangstad, som er vært for kvindekonferencen i København.

”Forvandling er et fællesskab af kvinder, der handler på Guds ord og vil det bedste for hinanden. Vi ved, at vi er #bettertogether”, hedder det i præsentationen af årets kvindekonference i Kirken i Kulturcenteret i Kbh. den 27.-29. september.

Kvindekonferencen starter torsdag aften med check-in. Derefter er der åbningsmøde ved Merete Tangstad samt lovsang ved Skywalk.

Fredag er der flere fællesmøder samt mulighed for at deltage i seminarer, hvoraf et er et teen track for alle piger fra 6.-11. klasse. Blandt de øvrige seminarer er der fx et om ’Svære relationer’, et andet om ’Forsoning og tilgivelse’, mens et tredje er en Gospelworkshop.

Talere og lovsangsgrupper

Hovedtaler er Lisa Samuelsen, (se side 10-11 i denne avis). Cahrlotte Gambill fra England taler lørdag aften, mens Tabita Jørgensen, projektleder i familienetværket i Citykirken Aarhus, og Dina Sigumfeld fra familienetværket i Kolding holder seminar om: ”Sammen elsker vi mennesker”.

Charlotte Gambill (fotoet) fra Bradford, England, og danske Lisa Samuelsen (Myanmar) er hovedtalere på Forvandling.
Live Worship fra Bradford, Skywalk fra Randers og Lovsangsbandet fra Kirken i Kulturcenteret medvirker under konferencen.

#Better Together

”Gud ønsker at velsigne os. At åbenbare sine planer for vores liv. At vise os, at når vi står skulder ved skulder med vores søstre, får vi mod og kraft til at træde ud i tro og gøre en forskel i vores land.

Forvandling er et fællesskab af kvinder, der handler på Guds ord og vil det bedste for hinanden. Vi ved, at vi er #bettertogether,” skriver Merete Tangstad på Forvandlings hjemmeside.
Der er rabat ved tilmelding i grupper á ti personer.