Nyt medlem i Mercy Ships Danmarks bestyrelse

Chefanalytiker Lau Svenssen, som mange kender fra TV og “Millionærklubben” i Radio 24syv, er tiltrådt som medlem af bestyrelsen i Mercy Ships Danmark.

Lau Svenssen er uddannet cand.polit. og er en af de primære personer bag selskabet Aktieinfo. Han har således et stort kendskab til dansk erhvervsliv – inklusiv de maritime virksomheder.

Det er blandt andet bestyrelsens ansvar, at der er fremdrift i foreningens relationer til erhvervslivet og økonomien, så Mercy Ships’ arbejde i de vestafrikanske lande har størst mulig effekt.

På verdensplan er 5 milliarder mennesker uden adgang til sikker lægehjælp, når de har behov for det. Mercy Ships giver – ved hjælp af frivillig indsats på hospitalsskibet Africa Mercy – gratis operationer og tandlægehjælp til omkring 11.000 mennesker årligt. ”Det tal må gerne stige, når vi ser på de store behov, der er”, siger Lau Svenssen.

Lau Svennsen, der er vokset op i Græsted, er gift med cand.pharm. Eva Killerup Svenssen, og de har tre voksne børn. Lau og Eva Svenssen bor i Hillerød, hvor de også er aktive medlemmer af Luthersk Missionsforening. Mercy Ships’ kristne fundament matcher derfor rigtig godt med Lau Svenssens egne holdninger og værdigrundlag.