Grebet af tidsånden

Sognepræst Mads Jakob Jakobsen fik kritik af biskop Marianne Christiansen, fordi han kritiserede evolutionsteorien og dens etiske konsekvenser.

Emmy Dyrholm Jensen
Frugthaven 63
7800 Skive

Jeg synes, den biskop der ønsker at sende sognepræst Mads Jacob Jacobsen på kursus (se Udfordringen 4.11.18 side 4, red.), selv skal sendes på kursus for vranglære eller fyres for ikke at tale Guds ord, men følge tidsånden.

Jeg har selv været grebet af tidsånden, evolutionslæren og reinkarnationslæren. Det er ikke fra Gud, men holder mennesker borte fra Gud og fører mennesker dybere ind i afguderi. Evolutionslæren er tro, men ikke noget, der tiltaler hverken Jesus eller Gud.

I de sidste tider skal frafaldet blive stort, ve den der leder menigheden vild.

Det tog mig 15 år at slippe ud af den vranglære, jeg have rodet mig ind i. Det er lige så svært at komme ud af som misbrug.