Ingen Jul uden Jesus!

Har du tænkt over, at vores samfund faktisk fortier kristendommen? At alt, hvad der har med Gud og især Jesus at gøre, holdes ude af medier, skoler og fællesskaber?

Det er specielt tydeligt her til jul, hvor det officielle samfund forsøger at holde jul uden Jesus. Selv om julen netop fejres, fordi Jesus blev født, og vores kalender er indrettet efter den begivenhed, så er det lykkedes ateister og kulturradikale at gøre netop Jesus til en upassende person – i julen…!

Man forsøger at erstatte den ægte jul med gøgl, nisser og julebryg, og en anelse humanisme – men det virker tomt.

Vi vænner os til det. Især i de gamle kirkelige bevægelser har mange mistet håbet om, at det kan blive anderledes.

Men hør her: Det er ikke håbløst. – Situationen i Danmark KAN ændres. Men det kræver, at vi kristne igen fortæller om, hvem Jesus er, og hvad han betyder for os.

Vi må sætte Jesus på dagsordenen i julen. Det kan vi gøre på mange måder. Men her er én mulighed, som er let og konkret og praktisk mulig for næsten alle læsere:

1. Bestil et par hundrede juleaviser. (Det koster så lidt i forhold til den mulige effekt.)

2. Del dem ud i et kvarter. – Hvis du har mod til det, så sæt dit navn eller stempel bagpå, eller kirkens, og del dem ud, hvor du bor. Hvis du ikke er så frimodig, så del dem anonymt ud i et andet kvarter. Udfordringens adresse står jo bagpå.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Husk at respektere et skilt med ”Nej til reklamer” – ellers får vi klager bagefter.

3. Husk at bede for dem, der får avisen i deres postkasse.
Hvis du forbereder uddelingen i bøn, vil vi opleve meget mere effekt og velsignelse med juleavisen.

På grund af dig vil hundreder blive mindet om, hvad julen betyder, og hvor godt det kristne budskab er. Hvem véd, hvor mange, der bliver opmuntret i deres mørke? Hvem véd, hvor mange, der i deres stille sind be’r en bøn?


Artiklen fortsætter efter annoncen:For én ting kan du være sikker på: Ordet vender ikke tomt tilbage. Ordet skaber noget i dem, der læser. Og før eller senere vil det bære frugt.

Du véd, at Gud vil danskerne det godt.

Jesus og hans ord er vejen til et godt liv her og nu – og et evigt liv efter døden. Og det er også en god rettesnor for et godt samfund. Lad os bruge den mulighed, vi har op til jul!