Jyllands største gospelkor bliver 10 år

Marie Carmen Koppel er på plakaten i Citykirken Aarhus, når Aarhus Gospel Singers fejrer sit jubilæum med tre gigantiske koncerter.

Aarhus Gospel Singers er med sine 250 sangere Jyllands største gospelkor, som kan fejre 10 års jubilæum, ledet af Rune Herholdt.

Rune Herholdt og Aarhus Gospel Singers, landets ukronede gospeldronning, Marie Carmen Koppel, og Aarhus Jazz Orchestra, tidligere kendt som Klüvers Big Band, sætter ved tre koncerter sidst på måneden Citykirken i Aarhus på den anden ende.

Aarhus Gospel Singers, der med sine 250 sangere er Jyllands største gospelkor, fejrer sit 10 års jubilæum, og det sker med manér.

I alt 300 korsangere, solister, musikere og lydfolk medvirker i de tre koncerter i Citykirken i den sidste weekend i november: fredag den 23. november kl. 19.30, lørdag den 24. november kl. 16 og søndag den 25. november kl. 16. Billetter kan købes på billetto.dk.

Den store kirkesal i Citykirken vil blive fyldt med funk, soul, jazz, glæde og gospelmusikkens håbefulde toner, når jazz og gospel mødes på et højt plan. Det bliver en energiudladning ud over det sædvanlige.

Marie Carmen Koppel er landets ukronede gospeldronning – hun medvirker i Citykirken i Aarhus.

Aarhus Gospel Singers er siden starten i 2008 bare vokset og vokset og er nærmest blevet et gospel-folkekor. Koret har optrådt med en stribe gospelnavne, som fx Bishop Norman Hutchins, Myron Butler, Collin Vassel, Laura Kjærgaard, Linda Andrews samt U2 kopi-orkestret Die Herren.

Aarhus Jazz Orchestra er et fuldt professionelt dansk bigband grundlagt i 1977 af den legendariske Jens Klüver. Gennem årene har orkestret spillet med en lang række internationale solister såsom Kurt Elling, John Scofield, David Sanborn, Jamie Cullum, Dee Dee Bridgewater m.fl. Bigbandet spiller mere end 80 koncerter hvert år i både ind- og udland.

Og endelig Marie Carmen Koppel, som igennem årene har opbygget et stort, trofast koncertpublikum. Med sin store stemme fylder hun kirker, spillesteder og kulturhuse med intensitet, nærvær og musikalitet på et internationalt niveau.