Ny podcast: ”Næstekaffe”

Folkekirken har lanceret podcastserien ”Næstekaffe”, som er for alle, der sukker efter nærværende samtaler og bokser med livets store spørgsmål: Hvor skal vi finde lykken? Er meningen med livet at få børn? Hvorfor længes vi efter fællesskabet, når vi nu har brugt så mange kræfter på at blive frie og uafhængige?

I hvert afsnit inviterer en præst en, vi kender, til næstekaffe og samtale om livet. De første fem gange er temaerne lykke, tvivl, fællesskab, mening og håb, og gæsterne er på skift radioværten Iben Maria Zeuthen, musikeren Peter Sommer, journalisten og forfatteren Lea Korsgaard, skuespiller og tv-vært Pelle Hvenegaard samt skuespiller og forfatter Kristian Leth.

Podcastserien er produceret af folkekirken.dk. Man kan finde den, hvor man plejer at hente sine podcasts og på folkekirken.dk/naestekaffe. De første fem afsnit blev lanceret forleden, og næste år følger flere efter.