Nyt tilbud om forbøn i Halsnæs

Healing Rooms findes nu i Frederiksværk (Halsnæs), Esbjerg, Hovedstaden og Jægerspris.

Den 2. oktober 2018 slog Healing Rooms Frederiksværk for første gang dørene op og inviterede folk indenfor til at blive betjent med bøn til helbredelse for ånd, sjæl og legeme.

Inden da kunne man finde Healing Rooms i Esbjerg, Hovedstaden og Jægerspris, men nu er tilbuddet også kommet til Halsnæs.

Den danske forening ”Healing Rooms Danmark (HRDK)” er medlem af den internationale ”International Association of Healing Rooms”, som har hovedkvarter i Washington.

Den sande helbredelse kommer fra Jesus Kristus, fastslår Healing Rooms Danmark, som ønsker at erobre ordet ”healing” tilbage fra New Age-bevægelsen og se mennesker blive helbredt og genoprettet.

– Kommer du til forbøn i Healing Rooms, er det Gud, der helbreder, og det er uafhængigt af den person, som beder for dig. Når vi er færdige med at bede for dig, vil vi sige farvel til dig. Du må gerne komme igen og igen. Vi repræsenterer ikke en bestemt kirke, vi er tværkirkelige og vil ikke prøve at få dig til at gå i kirke i fx Frikirken Salem, selv om det er deres lokaler, vi benytter.

Vi er ikke et rådgivningstilbud. Vi giver ikke sundhedsvejledning. Har du behov for det, henviser vi til menigheder eller professionelle tilbud, understreger arrangør Lena Lumholtz.

I Frederiksværk holdt Healing Rooms sin første forbønssamling den 6. november. Øvrige møder i 2018 holdes den 20. november og igen den 11. december kl. 19 – 20.30.

Fra 2019 vil åbningstiden være tirsdage i ulige uger.


Artiklen fortsætter efter annoncen:En session tager ca. en halv time. Det er gratis at benytte sig af tilbuddet.