På rejse med Anja

Anja Due er til daglig direktørfrue i Aalborg, men hun bruger mange uger på at rejse verden rundt, og her oplever hun også – mirakler!

Per Hyldgaards prædiker for tusinder i Benin.

Julelysene er allerede tændt udenfor, men jeg har ikke tid til at tænke på julegaveindkøb lige nu. Jeg skal nemlig på en rejse til Afrika, inden det bliver juleaften.

Jeg elsker jul! Troen på Jesus betyder alt for mig, og den har ført mig på en spændende rejse gennem livet. For 5 år siden sagde ja til at rejse med en dansk organisation, Gospel Outreach, som er startet af Per Hyldgaard.

Vi rejser rundt og fortæller om Jesus – at Han også idag kan frelse og helbrede. Det sker ved store kampagne-møder i det fri.

Jeg har set mirakler!

I løbet af en 4 dages kampagne oplever man utrolig meget.

En af mine opgaver er at hjælpe folk, der har oplevet en helbredelse, op på platformen, så de kan fortælle, hvad Jesus har gjort for dem.

Det gør så stort indtryk, når man ser et menneske, der lige før var blind, som nu kan se. Eller gik med krykker og nu går uden. Eller var stum og nu kan tale. Listen fortsætter, men det, der gør indtryk, er, at Gud ser det enkelte menneske.

Når jeg, som kvinde og mor, rejser ud og oplever disse mennesker helt tæt på, så er der nogen, der bare rammer lige ind i hjertet, og jeg tænker: ”Hvis det kun var for det ene menneske, jeg har rejst hele vejen herned, så er det absolut hele turen værd”.

Her vil jeg fortælle dig om nogen af dem, jeg aldrig glemmer.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Per Hyldgaard sammen med den 2,5 årige pige i Bangladesh, som aldrig før havde kunnet gå. Nu kunne hun løbe.
Pigen i Bangladesh med de skæve ben

Første historie er fra Bangladesh. Til et af møderne, efter Per Hyldgaard havde bedt folk om at ”lægge hånden på det syge sted og bede til Jesus om helbredelse”, kom en bedstefar op på platformen med sit barnebarn på armen. Hun var 2½ år og havde aldrig kunnet gå. Han siger nu, at Gud har helbredt hende, og da han sætter hende ned, begynder hun at gå.

Jeg sidder på hug foran hende for at tage billeder. Derfra kan jeg se, at det pludselig går op for hende, at hendes ben ”virker”, så hun fortsætter i løb over til den anden side af platformen. Nu løber hun – og hun har aldrig gået før, det er et mirakel i sig selv.

Det vilde er, at da bedstefaren sætter pigen ned i begyndelsen, har hun skæve ben – hendes knæ vender udad – men da hun efter sin gå- og løbetur stopper og står stille, kan jeg se, at hendes ben er blevet helt lige!


Artiklen fortsætter efter annoncen:Tænk at den lille pige får et helt normalt liv nu, hvor hun kan gå og løbe rundt og lege med de andre børn. Det var en vild oplevelse!

Kvinden i Benin havde en stor tumor i maven, men den forsvandt fuldstændig. Hun blev også helbredt for døvhed på det ene øre.
Kvinden i Benin, hvis tumor forsvandt

I hvert møde spørger vi folk: ”Hvis Jesus har helbredt dig, vil du så komme og fortælle os om det?”
En gang i Benin, kom en dame op på platformen og fortalte, at hun havde ladet sig udskrive fra et hospital, der lå cirka 45 km væk. Hun havde hørt rygtet, at folk blev helbredt dagen før, og hun troede, at det samme ville ske for hende.

Hun havde en stor tumor i maven, og under forbønnen forsvandt den fuldstændig. Hun var for øvrigt også døv på sit ene øre, og det havde Gud også helbredt.

Hun strålede af glæde over Guds godhed, for nu skulle hun ikke opereres.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Kvinden, som ikke havde kunnet gå i 22 år

En anden gang i Elfenbenskysten kom en dame i midt 20’erne og fortalte, at hun ikke havde kunnet gå i 22 år.

Hun havde lagt ”krykkerne” – nogle træstokke – på platformen og gik nu frem og tilbage, dog en anelse stiv i leddene. Men hun var så rørt og glad, for Jesus havde givet hende kræfterne tilbage i benene.

Nogle gange kan jeg ikke lade være at vise min glæde på folks vegne, så hun fik et kram af mig, før hun fik ned fra platformen.

Dagen efter kom hun hen til mig. Hun smiler, og jeg ser, at hun går helt normalt nu – ingen stivhed, som dagen før – hun er totalt frisk. Sådan et ansigt glemmer man aldrig!

Kvinden, der pludselig så Jesus stå foran sig…

På en anden kampagne i Vestafrika kom en dame op på platformen og fortalte, at Gud havde helbredt hende.

Hun så lidt forvirret ud, men vi forstod det bedre, da hun fortalte sin historie.

20 år tidligere havde hun været ude for en bilulykke, og da hun ikke havde fået den rigtige hjælp fra lægerne, var hendes ben vokset helt forkert sammen.

I 20 år var hun blevet båret rundt, og var total afhængig af andres hjælp.

Denne aften havde hendes kristne venner båret hende til møde. Men det var ikke med hendes gode vilje, for hun troede ikke på Jesus. Men hun fortalte, at ”mens jeg sad på græsset længst væk fra platformen, stod Jesus pludselig foran mig. Jeg vidste bare, det var Jesus, og han sagde, jeg skulle rejse mig og gå. Så det gjorde jeg, og nu er jeg fuldstændig rask igen.”

Så barmhjertig er Jesus. Tænk, Han viser sig for én, der slet ikke tror, Han er til, og helbreder hende!

En mentalt forstyrret fik det godt på et øjeblik

Det menneske, der nok har gjort størst indtryk på mig, oplevede en helbredelse af en anden karakter, nemlig mentalt.

I september måned i år lagde vi alle mærke til en mand på møderne i Elfenbenskysten, for han råbte vredt og skreg, og en mand måtte have ham i lænker om halsen, med et tørklæde over, så det ikke kunne ses, og ”trække” ham væk fra menneskemængden, så han ikke forstyrrede.

Anden aften skete det igen. Den tydeligvis meget mentalt forstyrrede mand, råbte truende med knytnæven mod platformen, hvor der blev talt om, at Jesus kan helbrede og sætte fri.

Herhjemme i Danmark ville vi have medicineret ham, så han kunne forholde sig i ro. Men tredje aften lagde vi alle mærke til freden. Manden stod ikke og råbte, som de forrige aftner.

Sidst i mødet beder vi folk række hånden op, hvis de kan mærke Gud har helbredt dem.

Pludselig får en fra vores team øje på manden, som havde holdt styr på den urolige mand. Han står med hånden i vejret – smiler og peger, og ved siden af ham står den tidligere totalt forstyrrede mand – nu helt stille og vinker til os.

De kommer op på platformen og forklarer, at de er brødre, og at storebroren de sidst 4 år har haft sin bror i lænker derhjemme for at holde ham i ro.

4 år tidligere havde han pludselig ændret sin adfærd totalt, og var begyndt at høre stemmer…

Storebroren havde hørt om kampagnen, hvor Gud kunne helbrede, og han havde deltaget i både formiddagsmøder for pastorer og i aftensmøder i desperat håb om, at Gud ville forandre situationen. Og det gjorde Gud!

Den 3. dag, hvor vi havde kampagne, var broren – præcis kl. 16 om eftermiddagen – pludselig blevet fri. Han blev helt normal, glad og begyndte at synge derhjemme i huset.

Og her stod han nu på platformen, glad og dansende. Han var en mild og rar person, der gav Per Hyldgaard et kæmpekram som tak, for at vi var kommet til byen.

Den her mand gik fra at være ”mentalt syg” til normal og rask på et øjeblik. Jesus satte ham totalt fri fra den ånd af mental forstyrrelse, der havde plaget ham i 4 år. Selv nu mens jeg skriver, rører det mig så dybt at have oplevet de to brødres glæde og taknemlighed, fordi Jesus greb ind i deres liv.

Dét er julens Jesus

Jeg er så taknemlig for, at jeg har mulighed for at rejse ud med Gospel Outreach og give mennesker det bedste, jeg har – nemlig troen på den Jesus, vi fejrer i julen.

Guds kærlighed er så stor. Og det er en utrolig glæde, men også en vild oplevelse, at se mennesker bogstaveligt talt blive forvandlet af Hans indgreb.

Glædelig jul!

Se mere: gospeloutreach.dk