Tidligere LGBTQ’ere går i ’frihedsmarch’ i Los Angeles

I dag, den 4. november 2018, gennemføres årets anden Freedom March i USA, hvor tidligere homo-bi- og transseksuelle fejrer, at Jesus har sat dem fri.

Gruppen holdt deres første march i maj i Washington D.C. Nu går endnu en Freedom March ud i Los Angeles’ gader med lovsang og kristne vidnesbyrd for at fejre, at Jesus har sat dem fri.

Under marchen i Washington D.C. deltog to overlevende fra skyderiet på natklubben Pulse. Den ene af de to, Luis Ruiz, blev interviewet af CBN News. ”Det var ikke en homo-til-hetero-ting. Det var en fortabt-til-frelst-ting. En person kom hen til mig og fortalte mig, hvor meget Gud ville ændre mig, hvis jeg holdt op med at kæmpe i min egen kraft. Hvis jeg blev forelsket i Kristus, ville han gøre alt andet,” fortalte Ruiz.

Grundlæggeren af Freedom March, Jeffrey McCall, var tidligere den prostituerede transkvinde Scarlet. Han fortalte CBN News, at han ønsker at skabe et forum, hvor de tidligere LGBTQ+ folk kan blive hørt. ”Verden skal vide, at man kan ændre sin livsstil, uanset hvem man er,” understreger Jeffrey McCall.

Filmskaberen Mary Jenna Nixon har filmet mange af deltagerne i frihedsmarchen til en dokumentar ved navn Here’s My Heart: A Documentary of Surrendering to Freedom. Her fortæller 12 tidligere LGBTQ+ folk – inklusive hende selv- om den forvandling, troen på Kristus har gjort i deres liv.